WEBSHOP VOORWAARDEN & RETOURBELEID

Retour aanmelden?

Klik hier

BEDENKTIJD/RETOUR

Voldoet de bestelling niet helemaal aan jouw verwachtingen dan ontvangen wij deze graag binnen 14dgn retour. Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag min de kosten voor retourzending binnen 3 werkdagen overboeken naar jouw rekeningnummer.
Wil je het juiste IBAN rekeningnummer doorgeven en controleren?

De voorwaarden:
- Originele staat.
- Tag en kaartjes aan het product zoals ontvangen
- Ongedragen
- Geur vrij
- In originele verpakking retourneren. (zowel doos als inhoud)

Indien het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product te proberen, dan zullen wij de waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Als je via de retourlink retourneert naar de webshop middels PostNL, ontvangt je het aankoopbedrag, min de kosten van retourzending, terug. Hierbij is van belang dat de zending voldoet aan alle retoureisen.
Voor vragen kunt u mailen naar: info@ilcojeansencasual.nl

LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 uur worden geplaatst, proberen wij diezelfde dag nog te verzenden. Echter lukt het ons niet altijd dit na te komen. Wij streven ernaar om een bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. Je kunt jouw pakket volgen via de track&trace code die je, na het plaatsen van een bestelling, ontvangt in jouw email.
Verzending verloopt via PostNL, kosten hiervoor zijn € 6,95. Bij bestellingen boven € 75,00 is verzending gratis.
Kosten voor retour bedragen € 6,95 deze worden in mindering gebracht bij uitbetaling van het aankoopbedrag de retour gestuurde artikelen.

CONTACT

Kom je er even niet uit en heb je vragen neem dan contact met ons op, wij helpen jou graag!
Ilco Jeans & Casual
T: 030-6378982
M: 06-22808672
E: info@ilcojeansencasual.nl

KLACHTEN/GARANTIE

Wij doen ons uiterste best om onze producten in topconditie bij jou aan te leveren. Indien er onverhoopt, tijdens transport, iets beschadigd raakt of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie neem dan contact met ons op. Wettelijk gezien ben je verplicht om het gebrek, binnen twee maanden na constatering, bij ons te melden. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.
Wij willen je vragen klachten te melden via info@ilcojeansencasual.nl. Gelieve aankoop bewijs en foto’s van de klacht mee te sturen.

BETAALMETHODES

Wij bieden de volgende betaalmethodes aan:

- IDEAL

icon facebook

Facebook

20 september 2021

INSPIRATIE | Zo aan het begin van de week, ter inspiratie, wat mooie sets...

Lees meer

18 september 2021

NATUREL | De collectie voor het najaar en de winter bevatten enorm veel...

Lees meer

© 2021 - Ilco Jeans & Casual

Privacyverklaring | Webdesign: Netsquare